PROZORI I VRATA

PROZORI

Opšte karakteristike


Ovaj model prozora može se otvoriti ili zatvoriti na vertikalnim šarkama krila udesno ili ulijevo.

Idealno za uska mjesta, može se prilagoditi bojama i opcijama uzorka. Ovi prozori su najlakši tip za instalaciju i upotrebu.

Boje prozora i uzorci


O vrstama stakla i gubitku energije


Najveći gubitak toplote na prozorima je preko stakla, čak 90%, pa je vrlo važno odabrati staklo na vratima i prozorima.


Privacy staklo idealno je za spavaće sobe i kupaonice, omogućava ulazak svjetlosti, istovremeno pružajući privatnost vašem domu,
Kaljeno staklo je jače i otpornije na udarce od običnog stakla, važno je za sigurnost,
Argon-zastakljeno staklo s niskom E izolacijom sprečava UV zračenje više od 90% i minimizira prenos toplote.

Konfiguracije krila


Opcije krila imaju neograničene varijacije, nekoliko vrsta krila prikazano je u nastavku.

VRATA

PVC ULAZNA VRATA

PVC ulazna vrata koja proizvodimo nisu samo element dizajna, ona pouzdano funkcionišu i pružaju zaštitu od nepovoljnih vremenskih prilika i zvučnu izolaciju. Imaju dug životni vijek i izvanredan izgled s dodatnim sigurnosnim opcijama za zaštitu od toplote i zaštitu od krađe.

PVC vrata se mogu prilagoditi različitim stilovima i bojama. Bilo koja vrsta staklene, PVC ili aluminijumske ploče može pružiti nesmetanu upotrebu sa nanošenjem aluminijumskog praga, koji se bez napora mogu integrirati sa starom konstrukcijom zahvaljujući svojoj jednostavnoj ugradnji.

PVC VRATA

PVC vrata koja se mogu otvoriti iznutra i izvana mogu biti opremljena dodatnim mogućnostima zaključavanja. Mogu se koristiti mnoge različite vrste kvaka na vratima. Sistem zaključavanja cilindara može se koristiti u kombinaciji sa ili bez pragova.